Facebook Nyheder

Bilfinansiering

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Jyske Finans.

Vi tilbyder gennem Santander, finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.

 

En ekstra tryghed

Efter mange års samarbejde, kan vi trygt anbefale at du får finansieret din bil gennem Santander. Som en ekstra tryghed for kunderne, har de tilføjet ’Safe forsikring’. Forsikringen indvirker hvis:

  • Du bliver uarbejdsdygtig i over 30 dage
  • Du bliver arbejdsløs i mere end 30 dage
  • Du skal indlægges på hospitalet i mere end 7 dage

Bliver du ramt af et af ovenstående punkter, overtager forsikringen betalingen af din månedlige låneydelse (inkl. renter). Ved dødsfald indfrier forsikringen hele restgælden af dit lån. Herved efterlader du ikke et stort lån til dine familiemedlemmer, som kan være en stor byrde for mange.

 

En hurtig proces

Har du udvalgt din nye bil, er selve finansieringsdelen hurtigt overstået. På mindre end 30 sekunder, kan du få svar på, om du er godkendt til at få finansieret bilen gennem Santander, og aftalen er på plads.

Ønsker du at vide mere om vores finansieringsmuligheder, er du altid velkommen til at kontakte os hos NBC Biler. Vores personale er altid klar til at besvare de spørgsmål du end måtte have. 

Skriv til os

Webdesign af Søgemedier A/S | Cookiepolitik