Facebook Nyheder

Autoreparationer

Få autoreparationer på vores værksted i Hillerød

Vores mekanikere kan udføre alle former for service og autoreparationer lige fra klargøring til syn, serviceeftersyn til udskiftning af reservedele. Vi er et mindre brugtvognscenter på omkring 10 medarbejdere, herved kan vi give dig som kunde en god service i hyggelige omgivelser, samtidig med at vi fikser din bil.

Service og autoreparationer af alle bilmærker

Vi er hos NBC Biler specialiseret i, at udføre service og reparationer på alle bilmærker. Vores mekanikere bliver alle løbende efteruddannet for, at kunne følge med udviklingen. Der sker hele tiden ændringer med teknologien, reservedele med mere. Du er derfor garanteret den nyeste viden, inden for netop dit bilmærke, så den overholder producentens forskrifter.

Har du brug for en god mekaniker?

På vores værksted kan du få tilkoblet en fast mekaniker, hver gang du skal have udført autoreparationer på din bil. Dette kan for nogen af vores kunder give en ekstra tryghed i, at mekanikeren kender bilens historie og skadehistorik. Vi kan lide at bruge tid på vores kunder, derfor sørger vi altid for, at du får en god oplevelse når vi besøger os.

Vores største kundegruppe kommer fra Nordsjælland, men vi har serviceret med blandt andet leasing biler og brugte biler til det meste af Sjælland.

Webdesign af Søgemedier A/S | Cookiepolitik