Facebook Nyheder

Autoværksted

Reparation af alle bilmærker

Uanset om du skal have skiftet bremseklodser, støddæmper eller udstødning så kan vores automekanikere gøre det for dig. Vores mekanikere er alle uddannede til at udføre reparationer på alle bilmærker. Vi sørger for at de løbende får den rette efteruddannelse, så de kan følge med udviklingen inden for de nye styresystemer med mere.

Et autoværksted med gode kvalifikationer

Vi er hos NBC Biler medlem af Mekonomen Autoteknik, hvilket betyder, at vi er et frit autoværksted. Derudover er vi et autoriseret Mitsubishi og Chevrolet værksted. På vores autoværksted udfører vi alle typer for reparationer og service.

Som medlem af FDM, giver vi dig som kunde gode vilkår. Du får garanti for korrekt udført arbejde på din bil, af dygtige automekanikere. De kan eventuelt få hjælp til tjek af slutsedler, hjælp til valg af bil og meget mere. Derudover er vi medlem af medarbejderorganisationen Autobranchen Danmark. 

Kontakt vores autoværksted

Er det ved at være tid til et serviceeftersyn eller reparation af din bil, er du altid velkommen til at kontakte vores automekanikere for en tid. Vi hører til i Hillerød, men vi har mange kunder fra hele Nordsjælland.

Autoriserede Mitsubishi og Chevrolet værksted

I vores professionelle autoriserede Mitsubishi og Chevrolet værksted tilbyder vi høj service og kvalificeret mekanikere.
Vi bruger altid originale Mitsubishi og Chevrolet reservedele.
Se lidt billeder fra vores professionelle værksted her:

 

Ren motor = Ren samvittighed


Udklip Motorrens Ny 

Teknologisk Instituts kontrolordning

Kontrol Skilt2Kontrol Skilt1

 

 

Bilvask hos NBC Biler

Kom og prøv vores bilvask.

Vask 1 Skum-Vask-Voks-Tørring Pris 70,00kr.
Vask 2 Skum-Vask-Tørring  Pris 50,00kr.

Vask

Skriv til os

Webdesign af Søgemedier A/S | Cookiepolitik