Facebook Nyheder

Brugte biler

Bliv godt kørende hos os!

Kigger du forbi vores bilcenter i Hillerød, har vi et stort udvalg af brugte biler samt nyere brugte biler. Vores udvalg af biler spænder fra små økonomiske biler til større familiebiler, der ligger i prislejet fra 50.000 – 500.000 kr. alt efter hvad dine ønsker og behov er.

 

Vi finder den rette bil til dig

Uanset om du ønsker en Toyota, Mercedes eller Volkswagen så er chancerne gode for, at du finder din nye bil hos os. Har vi ikke, den brugte bil du ønsker, gør vi alt, hvad vi kan for at fremskaffe den til dig. Med et udgangspunkt på ½-4 år gamle biler, kan vi stå inden for, at vores brugte biler er i god kvalitet samt give dig den garanti som kræves.

Ønsker du at udskifte din nuværende bil, tager vi den gerne i bytte, hvis du ønsker dette. Inden du køber din nye brugte bil hos os, er du altid velkommen til at få tjekket bilen af en ekstern mekaniker eller af FDMs team.

 

En god handel og service

Vi stræber efter, at du som kunde skal føle dig godt behandlet, når du handler hos os. En god rådgivning følger derfor altid med, herved sikrer vi os nemlig, at du vælger rigtigt. Vi har mange glade bilkunder fra hele Danmark, men primært i Nordsjælland.

I øvrigt køber vi også brugte biler.

 

Reklamationsret

Reklamationsret ifølge købeloven gælder i to år. De første seks måneder gælder formodningsreglen, herefter er det op til forbrugeren at bevise, at fejlen, der klages over, var til stede på leveringstidspunktet.

Vores udvalg af brugte biler

Webdesign af Søgemedier A/S | Cookiepolitik