Facebook Nyheder

Autoværksted - Reparation af alle mærker

Uanset om du skal have skiftet bremseklodser, støddæmper eller udstødning så kan vores automekanikere gøre det for dig. Vores mekanikere er alle uddannede til at udføre reparationer på alle bilmærker. Vi sørger for at de løbende får den rette efteruddannelse, så de kan følge med udviklingen inden for de nye styresystemer med mere.

 

Et autoværksted med gode kvalifikationer

Vi er hos NBC Biler medlem af Mekonomen Autoteknik, hvilket betyder, at vi er et frit autoværksted. På vores autoværksted udfører vi alle typer for reparationer og service.

Som medlem af FDM, giver vi dig som kunde gode vilkår. Du får garanti for korrekt udført arbejde på din bil, af dygtige automekanikere. De kan eventuelt få hjælp til tjek af slutsedler, hjælp til valg af bil og meget mere. Derudover er vi medlem af medarbejderorganisationen Autobranchen Danmark. 

 

Kontakt vores autoværksted

Er det ved at være tid til et serviceeftersynreparation af din bil eller dækservice, er du altid velkommen til at kontakte vores automekanikere for en tid. Vi hører til i Hillerød, men vi har mange kunder fra hele Nordsjælland.

 

 

Ren motor = Ren samvittighed


Motorrens 

 

 

Bilvask hos NBC Biler

Kom og prøv vores bilvask.

Vask 1 Skum-Vask-Voks-Tørring Pris 70,00kr.
Vask 2 Skum-Vask-Tørring  Pris 50,00kr.

Bilvask

Skriv til os

 

Teknologisk Instituts kontrolordning

Autoreparation skiltAutoværksted kontrol

Webdesign af Søgemedier A/S | Cookiepolitik